Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Το Παράρτημα Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας βράβευσε τους διακριθέντες μαθητές (Video)









Στην κατάμεστη αίθουσα της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών στη Βέροια πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής η εκδήλωση βράβευσης των μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων της Ημαθίας, που διακρίθηκαν στους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς του σχολικού έτους 2014-2015.

Διοργανωτής της εκδήλωσης ήταν το Παράρτημα Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας  (Ε.Μ.Ε.) που βράβευσε τους διακριθέντες μαθητές.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο σχολικός σύμβουλος Ανατ. Θεσσαλονίκης και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Μ.Ε., Ανδρέας Πούλος, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Κρυμμένα μαθηματικά σε καθημερινά αντικείμενα» και με τον τρόπο της προσέγγισης και της παρουσίας, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον.


Τους παρισταμένους καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας  (Ε.Μ.Ε.), Στέλιος Μιόγλου,  ο οποίος παρουσίασε στη σύντομη ομιλία του της δράση του παραρτήματος, αλλά και τους στόχους της για τη συνέχεια.

Χαιρετισμό απηύθυναν εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Βεροίας και Ναούσης, ο βουλευτής Ημαθίας, Γιώργος Ουρσουζίδης, ο Δήμαρχος Βέροιας, Κώστας Βοργιατζίδης, αντιδήμαρχος Παιδείας, Γιώργος Σοφιανίδης και το μέλος του Δ.Σ. της ΕΜΕ, Κώστας βαγενάς ο οποίος ταξίδεψε στη Βέροια από τα Τρίκαλα. Χαιρετισμός στη εκδήλωση απέστειλε ο βουλευτής Ημαθίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος.
Παρακολουθήστε  το video που ακολουθεί
Πηγή:Verianet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου