Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Το πιο όμορφο δώρο για μια δασκάλα. Ένα αυθόρμητο ευχαριστήριο γράμμα από μια μαθήτρια της!

Το παρακάτω γράμμα, το έγραψε μία μαθήτρια στην καθηγήτρια των μαθηματικών της.
Κάτω από το πρωτότυπο γράμμα ακολουθεί μετάφραση.



Δεν είναι συχνά που οι άνθρωποι αφιερώνουν το χρόνο για να πουν ευχαριστώ. Στην πραγματικότητα είναι σπάνιο οι άνθρωποι ακόμα και να σκεφτούν πώς οι άλλοι έχουν επηρεάσει τη ζωή τους.
Μια και αυτή είναι η εποχή που ανταλλάσουμε ευχαριστίες, θα ήθελα να σας πω πόσο πολύ εκτιμώ το γεγονός ότι είστε η δασκάλα μου. Πριν καν να αρχίσει το σχολείο, φοβόμουν την τάξη σας. Ειλικρινά μισώ τα μαθηματικά και δεν ήθελα να μείνω στην Άλγεβρα. Σας προέκρινα πριν καν σας γνωρίσω. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς μου δείξατε τι σημαίνει να έχει κανείς έναν δάσκαλο που νοιάζεται πραγματικά. Μπαίνω μέρα παρά μέρα στην τάξη σας πρόθυμη να διαβάσω και να δουλέψω. Όχι γιατί μου αρέσει το σχολείο ή τα μαθηματικά. Το κάνω γιατί το αξίζετε. Νιώθω και βλέπω την προσπάθεια που βάζετε στη δουλειά σας. Δεν ξέρω και τόσα για εσάς κι εσείς δεν ξέρετε τόσα για μένα, και παρόλο που δεν μιλάω στην τάξη, κάθομαι πίσω και μαθαίνω από εσάς κάθε μέρα.
Δεν ήταν μόνο σύμπτωση που με έβαλαν στην τάξη σας αλλά και μια σπουδαία ευκαιρία μάθησης. Είμαι ευγνώμων που με έβαλαν στην τάξη σας. Σας ευχαριστώ που με έχετε διδάξει όσα κανένας άλλος δάσκαλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου