Τρίτη 16 Απριλίου 2013

7ο Καλοκαιρινό Μαθηματικό Σχολείο από το παράρτημα της Ε.Μ.Ε Ημαθίας !!!






Το Παράρτημα Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαγωνισμών της ΕΜΕ διοργανώνει το 7ο Μαθηματικό Καλοκαιρινό Σχολείο στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας, στο διάστημα 4 – 10  Αυγούστου 2013.
Οι μαθητές διαμένουν στο Ξενοδοχείο «ΒΕΡΜΙΟΝ» (http://www.hotelvermion.gr/index.htm), που βρίσκεται στο μοναδικής φυσικής ομορφιάς πάρκο του Αγίου Νικολάου, πλάι στο ποτάμι των πηγών της Αράπιτσας. Το ξενοδοχείο διαθέτει γήπεδα μπάσκετ, ποδοσφαίρου, τένις, βόλεϊ, υπερσύγχρονο γυμναστήριο και κολυμβητήριο.
Τα μαθήματα πραγματοποιούνται καθημερινά σε πέντε διδακτικές ώρες από την Δευτέρα 5 Αυγούστου έως την Παρασκευή 9 Αυγούστου. Το πρόγραμμα διδασκαλίας, η ύλη και οι καθηγητές που θα διδάξουν, τελούν υπό την εποπτεία και επιστημονική καθοδήγηση της Επιτροπής Διαγωνισμών της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. Σε κάθε μαθητή δίνεται τσάντα που περιέχει σημειώσεις των μαθημάτων ανάλογα με την τάξη του.
Τα γεύματα των παιδιών πρωί, μεσημέρι, βράδυ επιλέγονται από το ειδικό προσωπικό του Ξενοδοχείου και ανταποκρίνονται στις σωματικές και πνευματικές τους ανάγκες.
Οι χώροι διαμονής φυλάσσονται όλο το 24ωρο από τις υπηρεσίες ασφαλείας του Ξενοδοχείου, αλλά και από άτομα που θα ανήκουν στην οργανωτική επιτροπή του Μ.Κ.Σ. και του Παραρτήματος της Ημαθίας.
Το κόστος συμμετοχής για κάθε μαθητή ανέρχεται στο ποσό των 400€, για τα αδέλφια ισχύει έκπτωση 20% επί του συνολικού ποσού, ενώ για τους μαθητές που θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα, δίχως διαμονή και σίτιση, το κόστος είναι 160€.
Για τη συμμετοχή κάθε μαθητή είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του ΔΕΛΤΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΑΘΗΤΗ που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Παραρτήματος Ημαθίας της ΕΜΕ (http://www.emeimathias.gr)  
Οι εγγραφές ξεκίνησαν και θα ολοκληρωθούν στις 30 Ιουνίου 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου