Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Επιτυχόντες Μαθηματικού διαγωνισμού «Ευκλείδης»



Επτά (7) μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων της Ημαθίας διακρίθηκαν στον  73ο Πανελλήνιο Μαθηματικό διαγωνισμό  «Ευκλείδης»,  που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013. Οι μαθητές αυτοί διαγωνίζονται το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013 στην Αθήνα στην επόμενη φάση του φετινού διαγωνισμού, που είναι η 30η Εθνική Μαθηματική  Ολυμπιάδα «Ο Αρχιμήδης».  
Ο φετινός διαγωνισμός χαρακτηρίστηκε από μεγάλη συμμετοχή μαθητών και καλές επιδόσεις, γεγονός που σε κάποιες τάξεις εκτίναξε τις βάσεις επιτυχίας.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι πανελλαδικά πολλοί από τους επιτυχόντες μαθητές είχαν παρακολουθήσει τα Μαθηματικά Καλοκαιρινά Σχολεία που διοργανώνει το Παράρτημα Ημαθίας τα τελευταία χρόνια στο νομό μας.
Συγχαίρουμε τους μαθητές που διακρίθηκαν σ’ αυτό το επίπεδο και ευχόμαστε να πετυχαίνουν πάντοτε τους υψηλούς στόχους που θέτουν στη ζωή τους.   
Η φετινή αποστολή της Ημαθίας θα αντιμετωπίσει πρόσθετες δυσκολίες, αφού στον διαγωνισμό «Αρχιμήδης» υπάρχουν δύο κύκλοι θεμάτων (Γυμνασίου, Λυκείου) κι αυτό δυσχεραίνει τους μαθητές των μικρών τάξεων.   Γι’ αυτό  το Παράρτημα Ημαθίας, θα πραγματοποιήσει μαθήματα προετοιμασίας για τον διαγωνισμό «Αρχιμήδης», για τα οποία οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν προσωπικά.
Εργαζόμαστε εντατικά για τη προετοιμασία του 7ου Πανελλήνιου Μαθηματικού Καλοκαιρινού Σχολείου της Ημαθίας, που θα γίνει στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας τον Αύγουστο του 2013 και για το οποίο οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση www.emeimathias.gr.
Οι διακριθέντες μαθητές είναι:
α.α.
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΤΑΞΗ
ΣΧΟΛΕΙΟ
1
ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ
Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
2
ΠΕΤΡΟΜΕΛΙΔΟΥ
ΜΑΡΙΑ
Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
3
ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΟΥ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
4
ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ
ΙΑΣΩΝ -ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Α΄ ΛΥΚΕΙΟΥ
1ο ΓΕΛ ΒΕΡΟΙΑΣ
5
ΚΑΡΑΤΖΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
Α΄ ΛΥΚΕΙΟΥ
3ο ΓΕΛ ΒΕΡΟΙΑΣ
6
ΞΕΝΙΤΙΔΗΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Α΄ ΛΥΚΕΙΟΥ
4ο ΓΕΛ ΒΕΡΟΙΑΣ
7
ΜΠΟΥΖΙΝΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ
Β΄ ΛΥΚΕΙΟΥ
4ο ΓΕΛ ΒΕΡΟΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου